Branschproffs

En av våra viktigaste kundgrupper är alla duktiga bagare, caféägare och andra proffs i branschen. Speciellt de som vill kombinera en höjd hygiennivå med förenklad produktion och som månar om att ge kunderna det där lilla extra.

Designadin egen form

När du vill ge dina kunder en extra trevlig upplevelse, ska du välja designade bakformar. Det visar att du bryr dig om de små detaljerna som tillsammans skapar en unik och egen helhet. Du kan välja att använda någon av alla designade formar som redan finns i vårt sortiment, eller att helt enkelt ta fram en design som du är ensam om i hela världen. Vi hjälper dig naturligtvis med idéer och förslag på din egen design.

Hör av dig så börjar vi idéarbetet.

Designa din egen form

Firmatryckta produkter er egen profilering

Vad blir kvar när det goda bakverket är avnjutet och uppätet? Jo, bakformen, brickan eller tårtpapperet som gjorde serveringen enklare och snyggare. Då är det extra viktigt att det syns vem som bakat. Du profilerar enklast ditt företag genom att ha logotypen tryckt på formen, brickan eller papperet. Tänk dig själv vad gästerna på kalaset säger:
– Åh, vilken god tårta, var kommer den ifrån?
Företagsprofilerade produkter ger fler kunder på sikt. Vi lovar.

Visa produkter >

Branschproffs

Här hittar du våra återförsäljare

Försäljningen av alla våra produkter sker genom ett stort antal återförsäljare runt om i Skandinavien. Kontakta någon av dem när du vill beställa, veta mer om vårt sortiment eller jobba fram en egen unik design. Du kan naturligtvis också kontakta oss på Siluett direkt, så hjälper vi dig.

Branschproffs kontakta oss

Markus Springfeldt Markus Springfeldt

Markus Springfeldt

Marknads- och inköpschef
markus.springfeldt@siluett.se
0550 - 412 815 | 072 - 211 98 00