Industri

Våra industrikunder ställer speciella krav på oss som  samarbetspartner. Formar med utmärkta släppegenskaper, som dessutom klarar effektiv hantering i högt tempo, är ett sådant krav. Det tycker vi är en härlig utmaning. Speciellt eftersom vi löser det kravet, och alla andra önskemål industribagerierna har på våra produkter.

Vår kunskap löser erakrav och önskemål

Vi vet hur verkligheten ser ut på ett industribageri. Det är en kunskap som vi byggt upp under alla år vi varit samarbetspartner och leverantör till branschen. Våra produkter klarar kraven på hög och jämn kvalitet. Vi anpassar produkterna till produktionslinjen så att hela tillverkningsprocessen fungerar smärtfritt. Dessutom är det tryggt att veta att vi är en del av en stor världskoncern. Det ger oss riktigt stora resurser att lösa både dagens och framtidens krav du har rätt att ställa på oss.

Designadin egen form

När du vill ge dina kunder en extra trevlig upplevelse, ska du välja designade bakformar. Det visar att du bryr dig om de små detaljerna som tillsammans skapar en unik och egen helhet. Du kan välja att använda någon av alla designade formar som redan finns i vårt sortiment, eller att helt enkelt ta fram en design som du är ensam om i hela världen. Vi hjälper dig naturligtvis med idéer och förslag på din egen design.

Hör av dig så börjar vi idéarbetet.

Designa din egen form

Firmatryckta produkter er egen profilering

Vad blir kvar när det goda bakverket är avnjutet och uppätet? Jo, bakformen, brickan eller tårtpapperet som gjorde serveringen enklare och snyggare. Då är det extra viktigt att det syns vem som bakat. Du profilerar enklast ditt företag genom att ha logotypen tryckt på formen, brickan eller papperet. Tänk dig själv vad gästerna på kalaset säger:
– Åh, vilken god tårta, var kommer den ifrån?
Företagsprofilerade produkter ger fler kunder på sikt. Vi lovar.

Se produkter >

Branschproffs

Industri kontakta oss

Markus Springfeldt Markus Springfeldt

Markus Springfeldt

Marknads- och inköpschef
markus.springfeldt@siluett.se
0550 - 412 815 | 072 - 211 98 00