Lediga Tjänst: Internationell Säljare och marknadsansvarig

Om jobbet

Vill du bli en del av teamet på Siluett och spela en viktig roll i att fortsätta stärka vårt företags relationer med kunder och marknaden?
Vi söker en engagerad och målinriktad person som vill ta nästa steg i sin karriär och utvecklas med oss. I denna mångsidiga roll kommer du att vara en nyckelperson inom vår försäljnings- och marknadsavdelning, där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas inom företaget samt med tiden få ökat ansvar. Jobbet inkluderar att utveckla och bygga vidare på befintliga kundrelationer samtidigt som du skapar nya.

Arbetsuppgifterna är många och varierande och innebär tätt samarbete med kollegor inom Novacart-gruppen.

  • Ansvara för försäljning och marknadsföring gentemot kunder som jobbar med konsumentmarknaden, identifiera och kontakta potentiella kunder, hantera förfrågningar och genomföra försäljningsprocess vilket även inkluderar en del produktutveckling.
  • Utveckla och genomföra strategier för marknadsföring riktade mot konsumenter, inklusive annonsering, kampanjer och marknadsföringsmaterial.
  • Bygga och vårda starka relationer med konsumenter för att maximera försäljningsmöjligheter och kundnöjdhet. Du har kundansvar och budgetansvar.
  • Analysera försäljningsdata och marknadsföringsinsikter för att utvärdera framgång och identifiera områden för förbättring.

 

Tjänsteresor i Sverige och Internationellt är en naturlig del jobbet och vi utgår från vårt kontor i Kristinehamn.

Vem söker vi?

Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och som kan hantera periodvis högt tempo. Du har en hög servicekänsla och tycker såväl om att söka nya kunder som att bygga vidare på långsiktiga kund- och leverantörsrelationer.

Som person är du självgående och har ett starkt eget driv och resultatorienterad med förmågan att uppnå uppsatta mål. Vi ser även att du trivs med att jobba tillsammans i projekt.

Du är flexibel, lyhörd och  kreativ och har förmågan att lösa problem på ett effektivt sätt.

Vår verksamhet med många olika rutiner och process kräver att du är ordningsam och har förmågan att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi söker främst en person med erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom B2B av produkter till konsumentmarknaden och dagligvaruhandeln internationellt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice, sälj och marknadsföringsuppgifter. Du har minst en gymnasieutbildning eller likvärdig samt behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper, såsom tyska, italienska eller franska, är en stor fördel.

Vi söker främst en person med erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom B2B av produkter till konsumentmarknaden och dagligvaruhandeln internationellt.

Ansökan
Är du den vi söker? Tveka inte att kontakta oss för mer info eller sök snarast då urval sker löpande, dock senast den 15 april 2024. Glöm inte att bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din utbildning, erfarenhet samt varför du är rätt person för tjänsten. Ansökan skickas till info@siluett.se.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Caroline Kristensen eller Markus Springfeldt via vår hemsida.

  • Startdatum. Snarast efter överenskommelse.
  • Anställningsform. Heltidstjänst med provanställning som övergår till tillsvidareanställning.
  • Ansökningstid.  Rekryteringen på börjas omgående och kommer ske löpande t.o.m. 15 april 2024.

För mer information, besök vår webbplats: www.siluett.se. Följ oss på Instagram: @siluettofsweden